Treatments

Take a deep breath and become centered

Yua • Face

Seizoens Special | 70 | 45 minuten Organic Facials met de organische producten van Éminence Organic Skincare. Te verlengen met de add-ons. 

Springtime Special

Affirmatie: I surround myself in healing frequencies.

Spring is here! De lente staat symbool voor het loslaten van dat wat je niet meer nodig hebt, vernieuwing en transformatie. Meebewegen met de seizoenen is alsof je met de stroming mee zwemt, alles gaat als vanzelf. Tijdens deze Spring Special gaan we in je huid ook loslaten wat niet langer nodig is, en ruimte te maken voor die gezonde, stralende glow.

 

Inclusief: Dubbele reiniging – exfoliatie & pakking voeten – Blueberry Detox Firming Peel – masker incl. Vitamine C Booster – Gua Sha Lymfemassage – verzorging.

You are the Love

Affirmatie: I remember who I am, unconditional love. 

Come as you are & remember: You are the Love. Afgestemd op jouw behoefte gaan we het herstellende vermogen van de huid ondersteunen door de kracht van rust, liefde en helende ingrediënten. De behandeling is te verlengen met één of meer van de bijzondere add-on ervaringen.

 

Zo kan je behandeling eruit zien: Dubbele reiniging – exfoliatie – signature massage afgestemd op (huid)behoefte – masker – verzorging.

Wake Up Bliss

Affirmatie: I wake up to the full magic that houses within me. 

A wake up bliss to the full magic that houses within you! Deze 45 minuten Organic Facial is zonder Signature Massage. Wel is de behandeling te verlengen met één of meer van de bijzondere add-on ervaringen.

 

 

Zo kan je behandeling eruit zien: Dubbele reiniging – exfoliatie – masker – verzorging.

Yua • Ceremonies

Skin Ceremonies in synergie met de Ceremonial Skincare lijn van Max & Me Oils

Reconnection of the Heart

My message for you: ‘My message for you: ‘Feel the open arms of infinite love welcoming you deeper into yourself. You are seen. You are loved.’

Deze Skin Ceremonie is voor jou als je naast de huid ook dieper wilt werken aan de ziel & geest achter je huid. We hebben allemaal zelfhelend vermogen in ons. Tijdens ROTH maak ik ruimte voor jou, zodat jij in verzachting los kan laten wat losgelaten mag worden. Een ode aan de liefde binnenin je; liefde die niet kan wachten om herinnerd te worden en door te vloeien naar de delen van jezelf die het het hardst nodig hebben. Startend met het voetenbad en eventueel een kopje pure ceremoniële cacao dompel ik je hierna onder in High Vibrational Skin Care, aromatherapie, soundhealing en de Gua Sha lymfe & drukpuntmassage. Ook de decolleté, schouders, handen/ armen worden mee gemasseerd. Na de behandeling is er ruimte voor het trekken van een inzichtkaartje en een kop warme biologische thee.

 

Extracties zijn niet inbegrepen in deze skin ceremonie.

Yua • Body

Organic Body Treatments met de organische producten van Éminence Organic Skincare

Organic Back Facial

Affirmatie: I am grateful for all that my body allows me to do, and I treat it with kindness.

Een favoriet bij rug klachten, opkomende menstruatie of onzuiverheden op de rug. Deze behandeling waarbij ik me focus op de rug en haar vele drukpunten, ontspant, verzorgt en werkt holistisch gezien ook weer door op de conditie van je huid! Tijdens de behandeling kan ik een stimulerend masker gebruiken wat de doorbloeding opvoert, heerlijke warmte geeft en een boost van voedingstoffen en zuurstof met zich meebrengt. 

 

Tip: Ook de add-ons zijn fijne toevoegingen aan je rugbehandeling!

 

Inclusief: Reiniging – exfoliatie – massage – masker – verzorging.

Reiki Aroma Massage

Affirmatie:I make choices that honor my body and prioritize self-care.

Laat je meeslepen in een oase van rust en verzachting. Samen kiezen we de aromatherapie die jouw zintuigen prikkelt en je geest kalmeert, zodat je helemaal kunt genieten van dit moment voor jezelf. We starten met het inhaleren van de aromatherapie i.c.m ademhalingen, dit zodat je diep in je lichaam kunt zakken. Vervolgens activeer ik met Reiki het zelfhelende vermogen in je lichaam met een ontspanningsmassage van gezicht, nek, decolleté, schouders, handen/armen, buik & voorkant benen/voeten. Na de massage is er ruimte voor het trekken van een inzichtkaartje met een kop warme biologische thee.

Bewust uitgekozen, groene merken

Zowel de Organic Facials als de Skin Ceremonies worden uitgevoerd met bewust gekozen, groene merken. Merken met een verhaal, een missie en bovenal hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten.

 

De ingrediënten in deze merken zullen het zelfhelende vermogen wat binnenin in jou huist, liefdevol omarmen en ondersteunen waar nodig, zonder de huid lui, overgevoelig of in disbalans te brengen.

 

Ontdek deze prachtige merken tijdens behandelingen en shop de holistische skin care op de webshop

 

Éminence Organics – Organic Skincare

Verzorg je huid met de kracht van de natuur en geef tegelijkertijd terug aan moeder natuur met het Forest for the Future progamma en de Éminence Kids Foundation.

 

Max & Me Oils – High Vibrational Skincare

Your body speaks the language of energy. Ontdek ingrediënten in de puurste vorm, uitgezocht op de hoogste frequentie, met maar één doel: To celebrate the soul and spirit behind the skin, to let you come home to yourself.

Éminence Organic Skincare 

MAX & ME OILS