Treatments

Take a deep breath and become centered

Yua • Face

Yua’s Signature Facials in combinatie met de organische producten van Éminence Organic Skincare. Alle facials zijn te verlengen met de magische add-ons. 

My Healing Frequency

Affirmatie: I surround myself in healing frequencies.

Tijdens deze boostende & sensorische belevenis worden de organische ingrediënten uit Éminence Organics gecombineerd met LED Lichttherapie. Rood, blauw en bijna-infrarood licht wordt omgezet naar bruikbare energie voor alle celfuncties & herstelprocessen in de huid. Dit is een enorme tip voor de huiden onder ons met een verhoogde ontstekingsgraad, denk hierbij aan: gevoeligheid, onzuiverheden, vroegtijdige veroudering en overmatige pigmentatie. Holistisch gezien werken kleuren -en lichttherapie ook door op onze geest. Jouw 20 minuten lichtmeditatie is inclusief hand/arm massage & soundhealing (geluidbeleving).


Zo kan de behandeling eruit zien: Dubbele reiniging – exfoliatie – Signature massage afgestemd op (huid) behoefte – LED Lichttherapie – verzorging.

You are the Love

Affirmatie: I remember who I am, unconditional love. 

Come as you are & remember: You are the Love. Afgestemd op jouw behoefte gaan we het herstellende vermogen van de huid ondersteunen door de kracht van rust, liefde en helende ingrediënten. De behandeling is te verlengen met één of meer van de bijzondere add-on ervaringen.

 

Zo kan je behandeling eruit zien: Dubbele reiniging – exfoliatie – signature massage afgestemd op (huid)behoefte – masker – verzorging.

Wake Up Bliss

Affirmatie: I wake up to the full magic that houses within me. 

A wake up bliss to the full magic that houses within you! Deze 45 minuten Organic Facial is zonder Signature Massage. Wel is de behandeling te verlengen met één of meer van de bijzondere add-on ervaringen.

 

 

Zo kan je behandeling eruit zien: Dubbele reiniging – exfoliatie – masker – verzorging.

Yua • Ceremonies

Skin Ceremonies from the heart.

Reconnection of the Heart

Message: Feel the open arms of infinite love welcoming you deeper into yourself. You are seen. You are loved.

Onze innerlijke wereld bepaalt hoe onze buitenkant eruit ziet. Tijdens Reconnection of the Heart gaan we dan ook liefdevol werken aan de ziel & geest achter de huid, jouw innerlijk welzijn. Ik maak ruimte voor jou, zodat jij in verzachting los kan laten wat losgelaten mag worden en op kunt laden met de kracht van de natuur. Ik laat je kennis maken met huidverzorging op letterlijk de hoogste frequentie: de High Vibrational Skin Care van Max & Me Oils. Energetische, biodynamische Skin Care geschikt voor zelfs de meest gevoelige huiden onder ons. Inclusief: Sensorische reiniging – Manuka Treatment (massage decolleté/handen en armen) – energetische massage op (huid) behoefte – kruiden masker. De sessie wordt intuïtief verder begeleid met Reiki, stemvork/klankschaaltherapie, aromatherapie en begeleide diepe ademhalingen. Achteraf is er ruimte voor het trekken van een inzichtkaartje en een kopje warme biologische thee. 

Mama Blessing

Message: This one is for her, carrying love inside her womb. Oh, there is so much love to come!

Aan haar wiens buik meer en meer groeit: Deze Skin Ceremonie is speciaal gecreëerd voor de vrouw die een nieuw leven groeit in haar buik. De focus voor deze ceremonie ligt op het ontzorgen & ontspannen met biodynamische en sensorische huidverzorging. Inclusief: Sensorische reiniging – zachte dieptereiniging (+ massage onderbenen/voeten) – masker & ontspanningsmassage van gezicht, hals, decolleté, hoofdhuid. We sluiten af met een kopje warme kamille thee & een intentie kaartje voor de mama to be! 
 
Tip: boek het voetenbad als toevoeging aan de behandeling om de behandeling geaard en in ontspanning te beginnen.

Yua • Body

Organic Body Treatments met de organische producten van Éminence Organic Skincare

Back Bliss

Affirmatie: I am grateful for all that my body allows me to do, and I treat it with kindness.

Een favoriet bij rug klachten, opkomende menstruatie of onzuiverheden op de rug. Deze behandeling waarbij ik me focus op de rug en haar vele drukpunten, ontspant, verzorgt en werkt holistisch gezien ook weer door op de conditie van je huid! Tijdens de behandeling kan ik een stimulerend masker gebruiken wat de doorbloeding opvoert, om zo verklevingen en knopen te verzachten. Daarnaast geeft het een heerlijke warmte en een boost van voedingstoffen en zuurstof. 

 

Inclusief: Reiniging – exfoliatie – massage – masker – verzorging.

Aroma Flow

Affirmatie: I allow myself to receive.

Een mini-vakantie voor je zintuigen. Laag voor laag dompel ik je onder in aromatische therapieën die middels zachte herhalende massage strijkingen aangebracht worden op de rug en hoofdhuid. Terwijl je zenuwstelsel dieper en dieper kalmeert, besteed ik ook liefdevolle aandacht aan de voeten. Jouw hele zijn mag gaan ontspannen en vernieuwen tijdens de aroma flow massage. Achteraf is er ruimte om te integreren met een kop warme biologische thee.

Bewust uitgekozen, groene merken

Zowel de Organic Facials als de Skin Ceremonies worden uitgevoerd met bewust gekozen, groene merken. Merken met een verhaal, een missie en bovenal hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten.

 

De ingrediënten in deze merken zullen het zelfhelende vermogen wat binnenin in jou huist, liefdevol omarmen en ondersteunen waar nodig, zonder de huid lui, overgevoelig of in disbalans te brengen.

 

Ontdek deze prachtige merken tijdens behandelingen en shop de holistische skin care op de webshop

 

Éminence Organics – Organic Skincare

Verzorg je huid met de kracht van de natuur en geef tegelijkertijd terug aan moeder natuur met het Forest for the Future progamma en de Éminence Kids Foundation.

 

Max & Me Oils – High Vibrational Skincare

Your body speaks the language of energy. Ontdek ingrediënten in de puurste vorm, uitgezocht op de hoogste frequentie, met maar één doel: To celebrate the soul and spirit behind the skin, to let you come home to yourself.

Éminence Organic Skincare 

MAX & ME OILS