Filosofie

Tijd om je weer te verbinden met jezelf, tijd voor Yua

Yua betekent vanuit het Japans verbindende liefde: 結 (yu) "verbinden, binden" en 愛 (a) "liefde, affectie". Het is tijd om je weer te herinneren wie je diep van binnen bent.

Missie Yua

We mogen ons weer gaan herinneren wie we werkelijk zijn.  Ruimte maken voor holistische skin care  betekent plaats maken voor  zachtheid, ontspanning & rust.  Op deze manier kan ons zelfhelende vermogen, wat in ieder van ons zit, weer stromen. Mijn missie voor Yua is om je hierin met  liefde  te begeleiden, zodat jou hele zijn kan stralen               als   nooit   tevoren.

Founder Yua

Achter Yua zit ik Charlene, opgegroeid in Groningen ben ik in 2019 verhuisd naar Arnhem. Hier startte ik een natuurlijke huidstudio in Oosterbeek en verhuisde ik later met de studio door naar Arnhem. 

De keuze voor  natuurlijke producten  ging bewust, omdat ik geloof dat het belangrijk is je eigen huid weer aan het werk te zetten en het  zelfhelende vermogen  van je huid te ondersteunen. 

 

In ons dagelijks leven verwachten we van onszelf dat we altijd maar ‘aan’ moeten staan en in beweging moeten blijven. En begrijp me niet verkeerd, er is niets mis met in beweging zijn, sterker nog het is noodzakelijk om vooruit te komen. Maar dat zelfhelende vermogen, wat in ieder van ons zit, komt hiermee op een lager pitje te staan. Minder ruimte voor herstel en meer ruimte voor actie. 

 

Toen ik in 2019 begon met de huidstudio zag ik die ‘vermoeidheid’ ook terug aan de huid. Geen ruimte maken voor  rust & herstel  kan zorgen voor hogere ontstekingsreacties in ons lichaam. 

 

Onze huid is de spiegel van wat er aan de binnenkant gebeurd. Zo kunnen hoge ontstekingsreacties de oorzaak zijn van onzuiverheden, roodheden, pigmentvlekken, een doffe huid maar ook een snellere huidveroudering.

 

Op een holistische manier kijken naar de huid betekent kijkend naar het geheel. Het is naast in beweging zijn net zo belangrijk om af en toe stil te staan en je over te geven. Zo kan ons herstellende vermogen weer optimaal stromen en kan je huid zich verbeteren van binnenuit! Door te werken aan dit geheel met natuurlijke producten,  holistische massages & behandelingen,  verbeter je je algehele welzijn. 

 

Zelf vind ik het nog iedere dag lastig om de balans tussen rust & actie te houden. Ik denk dat ik daarom holistische skin care mijn missie heb gemaakt, om ook jou hierin te begeleiden en je huid de  liefde  te geven die het verdient.

 

We mogen stralen als  nooit  tevoren.

“There is only love - everything else is our resistance to it. Let's help eachother remember who we are.”